Guider

Her er listen med diverse guider for deg som søker hjelp eller er på utkikk etter et nyttig tips:

 

Hordan åpne lukkede pdf’er

Av og til dukker det opp pdf-filer som er lukket. De lar seg ikke redigere, konvertere til andre filformater eller skrive ut. Dette er noe forfatteren bestemmer seg for når han lager fila, og man kan ha mange forskjellige grunner til det. Sånn som deling på internett har utviklet seg voldsomt den siste tiden kan man jo forstå hvorfor noen ønsker å beskytte åndsverk, men det finnes alltid en vei utenom…

 

Dropbox – noen gode tips og triks

Dropbox er den beste synkroniseringstjenesten der ute. Den holder seg alltid oppdatert og det finnes mange lure løsninger for forskjellige bruksområder. Dropbox er en enkel måte å komme i gang med lagring i nettskyen, et tema du helt sikkert kommer til å høre mye om fremover.

 

Hvordan få rullerende skrivebordsbakgrunn i Windows 7

I windows 7 har man muligheten til å velge flere bilder som vil rulle over skjermen din som et tregt lysbildeshow. Hvordan? Trykk på linken så viser jeg deg!

 

Hjemmegruppe i Windows 7 – veldig enkel deling på ditt nettverk

Les om den geniale nettverksdelingsfunksjonen i Windows 7 – Hjemmegruppe. Lar deg dele det du måtte ønske over nettverket ditt. Mellom alle datamaskinene som er koblet opp på det samme trådløse nettverket hjemme hos deg for eksempel.

anti fatigue mats amazon