Drøy animasjonsfilm

14/03/2014

Uncategorized


Videoen over er faktisk ikke av en ekte apekatt. Dette er juiceprodusenten Rynkebys animasjonsfilm som tar med seg tradisjon til orangutangen Rynke, som på mange måter er Danmarks svar på Julius. Animasjons-Rynke vil nå bli en del av Rynkebys nyeste reklamekampanje.

Det er det britiske designbyrået The Mill som står bak teknologien som virkelig utjevner forskjellen mellom animasjon og ekte film når det kommer til bevegelsene. Alt fra beinbevegelser til blodårer er gjengitt til den minste detalj.

”Teknologien er virkelig imponerende, og en så realistisk digital ape er ikke sett tidligere. Vi ser en stor nøyaktighet i oppbyggingen av et anatomisk korrekt skjelett og muskelsystem, som gjør det mulig å gjengi apens naturlige bevegelser”, sier lektor Jeppe Revall Frisvad fra DTU Compute i Danmark, og fortsetter ”Utviklingen av denne 3D-teknologien gjør at det nå finnes et fantastisk alternativ til å benytte levende dyr i reklamefilmer.”

Jeg er redd dette er fryktelig dårlig nytt for hunden i Beethoven-filmene og andre kjente dyreskuespillere.

anti fatigue mats amazon