Fet reklame for fet bil med fet teknologi

30/10/2013

Uncategorized

Reklamen over er for den nye Audi A3 Sportsedan. Dette er sedanversjonen av Audis voldsomt populære A3-serie. Jeg digger hvordan tyskerne fremstiller bilen i reklamen, selvsagt skader det ikke å ha med franskmenna i Daft Punk heller.

audi a3 sportlimousine

Jeg synes designet er barskt og med en tøff linje. Men det er på innsiden at jeg lar meg friste.

a3 sportlimousine innsidenAudi har utstyrt bilen med adaptiv cruise control med bremseassistent. Navigasjonen kommer med Google Earth og Google Street View. Og for å gi infotainmentpakka litt skikkelig børst er bilen utstyrt med 14 Bang & Olufsen-høytalere. Audi har ikke tenkt å sitte på gjerdet og la Tesla være de eneste innovatørene.

Jeg lar meg friste voldsomt av A3 Sportsedan! Bilen kommer på markedet med forskjellige modeller i løpet av denne høsten.

anti fatigue mats amazon