Miljøvennlig nytt fra Honda

29/10/2013

Uncategorized

Bilde: Honda.no

Bilde: Honda.no

Etter 40 år med erfaring om hvordan man gjør det beste ut av en hybridbil, har Honda nå lansert den nye Insight modellen som er fullstappet med moderne, miljøvennlige funksjoner som en kan se her.

I tillegg til å være en svært økonomisk bil, er den konstruert med alt du ønsker av ultramoderne teknologi, fra elektrisk innleggbare speil med innebyggede varmeelementer til en enkel mp3 kompabilitet.

Honda er kjent for å lage hybridbiler av ypperste klasse, og med den unike teknologien som kombinerer en elektrisk motor med en bensinmotor gir den deg en god følelse når du tar deg ut i veibanen.

IMA-systemet (Integrated Motor Assist) i bilen, som gjør den til en hybridbil, reduserer de forurensende utslippene og i tillegg gir deg en behagelig opplevelse økonomisk.

Den økonomiske opplevelsen blir gjort enda bedre med den nye egenskapen i Hondas økoassistent. En hjelpende hånd, som viser deg hvordan din kjørestil kan bli enda mer effektiv. En kontinuerlig måling av hvor effektivt du kjører hjelper deg å redusere hvor mye drivstoff du bruker hver gang du tar din Honda ut på en kjøretur.

I tillegg til kjøretøystabiliseringssystemet VSA, har bilen en bakkestartassistent, stopper på tomgang og en meget brukervennlig cruisekontroll.

Om du kjører i byen bruker den kun 0.43 liter på milen, mens landeveiskjøring går så lavt som til 0.4 på milen, noe som både er sparsomt og miljøvennlig.

Honda er kjent for å være en pioner når det kommer til hybridbiler, og med blant annet de nye intelligente sikkerhetsbeltene, har de skapt en bil som har fått fem stjerner på sikkerhetsvurderingen utført av Euro NCAP.

Så enten om det er korte turer på butikken eller lengre turer med stor familie, så er denne 5-seteren både miljøvennlig og nytenkende, samtidig som den er en teknologisk perle med alt du behøver i en bil.

anti fatigue mats amazon