Stilig PR-kampanje fra Fujitsu

14/07/2013

Uncategorized

Kampen for å kreve Ultrabook-tronen er beinhard. Fujitsu er, om ikke så store i Norge, fortsatt en av verdens største PC-produsenter. Og de bruker nå et stilig triks til å overbevise forretningsreisende om at nettopp deres nyeste Lifebook er den maskinen de bør gå for neste gang de skal oppgradere sin viktigste reisekamerat.

Tør du utfordre John A. Way?

Videoen øverst i saken her er Fujitsus egen PR-kampanje der mannekengdukken John A. Way har blitt sendt verden rundt til flyplasser for å promotere Fujitsu Lifebook til reisende. Oppdraget til John er det samme enten han er i København, Paris, New Dehli eller Dubai, han skal nemlig se om noen er villig til å utfordre hans Lifebook i sjakk. De som er dristige nok til å utfordre John og ultrabooken hans vinner en Fujitsu Lifebook!

Fujitsu Lifebook

Fujitsu Lifebook er 15.6 mm tynn og 1.4 kg lett og utstyrt med tredje generasjons Intel Core i7 vPro. Det betyr en meget mobil, men fortsatt sterk kompanjong som forretningsreisende kan ha med seg. Kombiner det med god batterikapasitet og man har en verdig utfordrer til de største konkurrentene som må regnes å være Apple, Samsung, Asus og Acer blant andre.

 

anti fatigue mats amazon