GLAD I GRATIS ØL? TA EN SONY XPERIA Z TIL HJELP!

10/06/2013

Uncategorized


Som tidligere nevnt her på bloggen så skal jeg tilbringe de neste ukene sammen med en Sony Xperia Z. Jeg har blitt utfordret til å lage noen videoer om telefonen og da er det umulig å komme utenom vanntettheten. Det er ikke noe folk helt har fått øynene opp for enda og når man i tillegg bruker en epletelefon som lokkemat kan det faktisk vise seg at Sony Xperia Z kan bli tilbakebetalt gjennom gratis øl. For å forstå hva jeg babler om her anbefaler jeg deg å se videoen under 🙂

Jeg trengte en øl først, for å manne meg opp til utfordre noen til å gi meg en gratis en i bytte mot at jeg puttet mobilen i glasset, men da det først ble gjennomført var stemningen god.

Nøkkelen for å få til dette er selvsagt en vanntett telefon, noen som ser villige ut til å bli med på dette samt at ølen du bestiller blir servert i et vidt nok glass til å få fem-tommern Sony Xperia Z ned i glasset. Ellers er det bare å si lykke til! Happy beer hunting!

Finn den beste prisen på Sony Xperia Z hos Kelkoo.no

Produktplassering
anti fatigue mats amazon