Teknolicious flytter!

29/04/2013

Internett, Teknolicious

teknolicious 530

Etter drøyt to år med å bygge opp Teknolicious til en av Norges favoritt teknoblogger på teknolicious.com er det nå tid for meg å ta med bloggen over til teknolicious.blogg.no. Nettavisen satser hardt på blogg etter oppkjøpet av blogg.no-plattformen og ønsker å bli en slags norsk Huffington Post. Da fikk jeg et tilbud om å bli med over på det. Jeg takket ja, og overgangen er allerede godt i gang. 

Mulighetene i et samarbeid med Nettavisen er større en det jeg klarer å gjøre alene. Dermed var ikke valget så vanskelig. I fremtiden vil det bli mer innholdet fra Teknolicious, også noe av det på Nettavisen/Side3. Tester, tanker, gjesteblogger, liveblogger, nyheter og tips er noe av det du kan vente deg.

Jeg er allerede i gang så smått på teknolicious.blogg.no, ta gjerne en titt. Noen av de ferske innleggene er:

Vil du blogge for Teknolicious?

Overgangen til Nettavisens bloggstall er spennende for Teknolicious. Om du har lyst til å bli en del av Teknolicious-teamet så send meg en mail på smn[alfakrøll]teknolicious.com for en prat.

Håper du blir Teknolicious over til teknolicious.blogg.no 🙂

-Simon

, ,
anti fatigue mats amazon