Bakgrunnsstøy er (snart) en saga blott!

10/04/2013

Uncategorized

Bilde:Telenor Online

Endelig som første aktør i Norge kan man få fjernet den ulidelig irriterende bakgrunnsstøyen fra Telenors mobilsamtaler. Riktignok er det en del variabler som skal på plass, men du kan allerede være så heldig å kunne ta dette i bruk. HD Voice er en oppgradering av Telenors nettverk og fungerer slik at all bakgrunnsstøy blir fjernet fra samtalen sånn at du og din samtalepartner kan fokusere på det viktigste. Samtalen, altså.

Ideen er at man ikke transkoder lyden i et annet digitalt format mellom telefonene, derfor fremstår samtalen som mye mer naturtro. I tillegg fjernes bakgrunnsstøy ganske så effektivt. Se Telenors egen lille presentasjon av HD Voice her:

Man trenger riktignok en ganske moderne smartttelefon for å ta det i bruk. Det samme gjelder din samtalepartner. Men det skal fungere fint om dere er på 3G-nettet og dere har en av disse mobilene somTelenor Online lister opp:
anti fatigue mats amazon