Sony Xperia Z, supermobilen som tåler en tur ned i doskåla

13/03/2013

Mobil

sony-xperia-z,8-2-367058-13Bilde fra tomshardware.com

Sony har skjønt at det ikke lengre er snakk om å ha flest kjerner i prosessoren eller mest RAM i minnet. Det er ikke lengre der man skiller seg ut, men en mobil som fullstendig tåler vann derimot. Det er noe helt unikt. Og kanskje spesielt kjekt for oss nordmenn. De første testene av vårens Sony flaggskip er ute, og dette sier teknojournalister som mobilen. 

Det som går igjen på plussiden er at telefonen er et vakkert skue med en fantastisk skjerm. Videre er alle selvsagt imponert over vanntettheten (som Teknolicious tipper blir standard ganske snart) og at mobilen er god på musikk. Neturligvis, det er jo Sony vi snakker om her. Dessverre er det hentydninger til at mobilen sliter med batteritiden og noen nevner også at innsysnvinkelen kunne vært bedre.

Se under for konklusjonene fra henholdsvis The Verge, Amobil og Engadget.

Sony Xperia Z er priset i det øverste sjiktet, noe den selvsagt skal være, og fåes blant annet hos MPX.no for kr 5.195.- (i skrivende stund)

sony xperia z norge

Konklusjon hentet fra The Verge
sony xperia z test

Konklusjon hentet fra Amobil

sony xperia z anmeldelse

Konklusjon hentet fra Engadget

,
anti fatigue mats amazon