Nokias geniale Photobeamer – vis mobilbildene dine på enhver skjerm som har internett

23/01/2013

Uncategorized

WP_20130123_005

 

Beklager det dårlige lyset, men sånn går det når man prøver å være litt meta og Photobeame et bilde av at en iPad besøker Teknolicious til TVen i stua.

Jeg har Nokias Lumia 920 inne til test (les gjerne om veldesignede Lumia 920 eller reisekemaraten Lumia 920) og kom tilfeldigvis over appen Photobeamer her om dagen. Det er merkelig at ingen har hatt den enkle, men akk så geniale ideen før.

Mange ønsker å vise frem mobilbildene sine og med det fantastiske kameraet du har i Lumia 920 så er det mer aktuelt enn noen gang. Derfor trenger du kun en skjerm som har internettilgang så gjør Photobeamer resten. Skjermen kan være alt fra en PC, iPad eller en TV som er koblet opp mot nettet via enhver dings med nettleser og nettilgang.

Så enkelt som 1.2.3.

  1. Gå inn på photobeamer.com
  2. Scann Qr-koden med photobeamer-appen
  3. Start fremvisningen av dine album.

Photobeamer appen finner du i Windows Store – den fungerer så vidt jeg vet kun til Nokia Lumia-telefoner

, , ,
anti fatigue mats amazon