Det er 2 gode grunner til å se denne videoen

10/12/2012

Internett

Jeg har tidligere skrevet om Shells internettkampanje for å vise frem at de prøver å være flinkest i klassen av alle de store slemme oljeselskapene  Og selv om jeg sitter med en viss bismak i munnen når det gjelder Shell, Statoil og de andres glorifisering av jobben de gjør og hvordan de ønsker å vise frem at de prøver å se fremover, så håper jeg virkelig at dette er et arbeid som i hovedsak skjer på labene rundt om og ikke på markedsføringsavdelings kontor.

Men ideen til Shell her er god, og det er viktig at vi prøver å stikke nesa lit lengre frem slik at vi kan se for oss en verden helt uten olje. Og da må man finne på en ny måte å levere energi på.

Fancy video

Shell har kanskje ikke svaret, men de har ihvertfall funnet en ny måte å bruke videoer mer aktivt. Eller rettere sagt bruke mr aktive videoer. For i denne videoen har du muligheten til å hoppe mellom situasjoner underveis eller trykke på elementer du finner interessante og få mer informasjon om de.

Rett og slett en kul nyvinning innen video teknologi på nettet. Så om du enten bryr deg eller ei om Shells fremskritt til en mer bærekraftig verden bør du trykke play uansett, for videoteknologiens skyld.

 
 
 

,
anti fatigue mats amazon