Sony er sprutsikre på at du kommer til å digge deres nye nettbrett

14/11/2012

Nettbrett, Nyheter

Bilde: Sony

Nye, sprutsikre Sony Xperia Tablet S er blant de nyeste Android-nettbrettene på markedet. Nettbrett er utstyrt med 2 funksjoner du vanligvis ikke finner. Det ene er en IR-funksjon som gjør at du kan koble den opp mot andre enheter i stua di og bruke nettbrettet som fjernkontroll. Det andre er at det er spurtsikkert. Alltid kjekt det, om du (som meg) har en tendens til å velte ting med veske i seg rundt omkring der du har gadgetene dine.

Jeg er svak for kreative reklameideer, og synes spesielt denne fra Microsoft var veldig bra. Sony er ikke langt bak med videoen under heller. Kult konsept, og jeg er vel neppe alene om å synes at ekte Fruit Ninja ser fett ut!

Spesifikasjonene til Sony Xperia Tablet S er gjennomsnittlig, det er ekstramaterialet som Sony satser på her. Og jeg liker ideen med nettbrettet som en megafunksjonell fjernkontroll. Samtidig har Sony priset seg lavt, med kun kr. 3300 som veiledende pris for 16GB-modellen. Kjøp heller den og stapp inn et minnekort til noen få ekstra 100-lapper.

, ,
anti fatigue mats amazon