Teknolicious søker 2 skribenter

08/11/2012

Teknolicious

Teknolicious har nå i halvannet år vært min personlige teknologiblogg. Det har vært en spennende reise. Det startet med at jeg en dag kommer over en konkurranse der Nettavisen søkte etter Norges beste teknologiblogg. Jeg slang meg rundt, smalt opp en wordpressblogg, 2 dager senere kjøpte jeg Teknolicious.com og 24. mars 2011 var bloggen et faktum. 2 måneder senere vant Teknolicious Nettavisens konkurranse, og tittelen som Norges beste teknologiblogg var et faktum. Men nå ønsker jeg å foreta den største endringen siden oppstarten. Jeg vil ikke lengre ha Teknolicious for meg selv og søker to sultne, teknologifantaster som ønsker å få utløp for sine tanker, tips eller meninger gjennom Teknolicious. Kanskje er det nettopp deg!?

Teknolicious har endret litt profil igjennom de siste 18 månedene. Innleggenes faktor har endret seg fra mer nyhetsbasert til litt mer mine egne meninger og bloggen har fått et litt mer personlig preg. Men i bunn og grunn er bloggen åpen for alle typer innlegg, både nyheter, meninger, tips, guider og kommentarer. Min hverdag har endret seg voldsomt de siste månedene, noe som gjør at jeg har mindre tid til å oppdatere Teknolicious med innlegg om noe av det som opptar meg mest. Det er derfor jeg nå søker et team der vi sammen kan blåse ordentlig liv i Teknolicious igjen.

For å få ta del i dette teamet er du:

  • Teknofil
  • En engasjerende skribent
  • Motivert for å bidra på en kontinuerlig basis slik at Teknolicious utvikler seg og beholder posisjonen som Norges beste teknologiblogg

Inntil videre vil det ikke være mulighet for noen direkte lønn, men allikevel er det absolutt mulighet for andre goder som:

  • Få publisert sakene dine som artikler på Side3/Nettavisen
  • Få tilsendt testartikler fra teknologiprodusenter for å gjennomføre tester. Teknolicious har opparbeidet seg et godt navn i industrien og mottar tilbud om tester og artikler til konkurranser med jevne mellomrom.
  • Full administatortilgang til å publisere innlegg på Teknolicious, til Teknolicious’ Facebookside og Teknolicious’ Twitterkonto.
  • Mulighet til å være med forme Teknolcious’ fokus i en retning som passer deg.
  • Skaff deg verdifull journlisterfaring

Ønsker du å søke på en av de to stillingene så send meg en kort epost om deg selv sammen med et testinnlegg. Sendes til smn»alfakrøll»teknolicious.com

Kjenner du noen som dette kunne passe for, så del det gjerne med dem.

,
anti fatigue mats amazon