Nytt liv for fasttelefonen?

09/10/2012

Mobil, Nyheter

Nye Gigaset S820 – din neste(!) fasttelefon?  – Bilde: Gigaset.com

Jeg har ikke gjort noen dype analyser av markedet, men jeg tør påstå med ganske så mye sikkerhet at fasttelefoni har en nedadgående kurv. Og trenger verken være rakettforsker eller formann i din lokale Mensaklubb for å skjønne hvorfor. Men allikevel foregår det et annet på den kanten og. For Gigaset 820 er nemlig noe av det nærmeste fasttelefonen har vært dagens smartmobiler.

Gigaset lanserer nemlig i disse dager en liten lekkerbisken av en fasttelefon. Telefonen tar etter sin mer populære storebror mobiltelefonen og introduserer brukeren til en smart fasttelefon. Blandt høydepunktene er lavt energiforbruk, Bluetooth, kalender med notifikasjoner, sofistikerte samtalefunksjoner og selvsagt berøringsskjermen.

2,4 tommer touch-skjerm som blir akkompagnert av det mer vanlige talltastaturet. Det får en jo til å undres om kidsa snart spiller Angry Birds på fasttelefonen.

Det er fortsatt vanskelig å se for seg at Gigaset 820 kommer til å selge i bøtter og spann, men det er godt å se at reklamehodene i Gigaset ihvertfall klarer å formidle budskapet sammen med litt humor:

 

, ,
anti fatigue mats amazon