Kan Sony hamle opp med Spotify & co?

27/09/2012

Data, Internett, Nyheter

 

Sonys Vaio-serie har etterhvert blitt et veldig bredt spekter av spennende laptops. Nå lanserer de en «ungdomsmodell», nemlig Sony Vaio E14-serien.  Maskinene har et pent design og kommer i både «gutte- og jentefarger». Det som kanksje er x-factoren her er at Sony slenger med 6 måneder gratis bruk av sin Spotify- og Wimpkonkurrent, kalt Sony Music Unlimited. Nå lar Sony deg få sjansen til å vinne nettopp en slik maskin. Men grunnen til konkurransen er nok en helt annen.

Etter at kjendiser og idrettsfolk har vandret rundt med store hodetelefoner en stund nå er det igjen sosialt akseptert å gå med slikt på gata!

 

Konkurransen er som mange andre om dagen via produsentens Facebookside. Delta i konkurransen her, ukentlig trekkes det også vinnere av Sony smartmobiler og et par hodetelefoner som jeg sikler fælt på om dagen, nemlig SonyMDR-V55 som har mottatt gode kritikker.

Trenger vi enda en Spotify? 

Jeg synes ofte jeg hører om nye musikkstrømmingstjenester. Sonys Music Unlimited har jeg hørt om lenge og kan nok bli en av de større aktørene på markedet. Men samtidig har man kongen på haugen Spotify, i Norge har man Wimp, andre steder er det tjenester som Rdio og Pandora som dekker resten av markedet. Spørsmålet er om Music Unlimited fra Sony kommer litt for sent. Hva tror du?

Klarer de å distanserer seg litt fra de andre har de kanskje en mulighet.  Apple og Google er nok ikke langt unna å utvide sine modeller som stort sett gjelder nedlastning av det nå «håndfaste» alternativet MP3 til enda mer abonnementsbasert strømming av musikk.

Kanskje kan PlayStation være Sonys vei inn på markedet. For oss forbrukere er det uansett fint at det blir konkurranse på markedet, noe som pleier å presse prisene nedover, og med 6 måneder gratis Music Unlimited ved kjøp av de nye Vaio E14-maskinene kan Sony nappe til seg noen forbrukere.

Tar du ikke sjansen på at du vinner en Sony Vaio E14, så finner du noen tilbud på dem her hos Kelkoo.

Sjekk ut hva gutta i Mike Snow synes om Sony MDR-V55 her:

 

, , , ,
anti fatigue mats amazon