Hva er 2012s beste telefon?

20/09/2012

Mobil

Med iPhone5-presentasjonen forrige uke, HTC 8X i går og LG Optimus G-nyheten i dag kan det virke som vi har fått presentert 2012s siste store mobilnyheter. Den eneste toppmobilen fra i fjor som enda ikke har fått en oppfølger, er Googles egen Galaxy Nexus. Den kom senhøstes i fjor og det er selvsagt en mulighet at den eller noen andre skikkelig toppmobiler blir lansert i løpet av årets siste tre måneder.

Men hvis du skulle valgt den beste mobilen av de som er lansert nå, hvilken skulle det blitt?

[poll id=»5″]

 

Valgmulighetene er de klassiske toppmobilene. Del gjerne dine meninger om ditt valg eller konkurrentene i kommentarfeltet under. Det er godt mulig jeg har glemt en telefon eller to her så kom gjerne med innspill.

, , , , , , ,
anti fatigue mats amazon