Konkurranse: Del din drømme-handlekurv for skolestart, vinn gavekort på kr 500 fra MPX!

12/08/2012

Internett

 AVSLUTTET! Vinner ble lisee m., gavekortet er sendt per e-post!

Skolestart er rett rundt hjørnet, de siste sommerdagene nytes og er du som meg kan det være fristende med en ny gadget å starte høsten med. Heldigvis kan Teknolicious og MPX.no hjelpe deg litt på vei med det, for alt du trenger å gjøre er å dele din drømme-handlekurv fra MPX. Og vips så kan du bli den heldige vinner av et gavekort på kr 500,-

MPX har nemlig en kjekk funksjon i sin nettbutikk der du kan lagre handlelister til senere og dele de med via en lenke eller via e-post. Den muligheten finner du nede i den venstre menyen på MPX’ nettsider. Her kan du lagre dine favorittlister.

For å delta: 

Konkurransereglene er meget enkle, alt du trenger for å delta er å lage din drømme-handlekurv til skolestart. Skulle du ikke ha noen grunn til å lage handleliste for skolestart, men fortsatt ha lyst til å delta så kan du velge noen helt andre varer i din handlekurv.

Når handlelisten din er ferdig trykker du på del, det står til høyre i oversikten over din lagrede handlelister. Kopier lenka og posten den i kommentarfeltet i dette innlegget eller på Facebooksiden til Teknolicious.

Søndag 9. september vil en tilfeldig vinner av konkurransen trekkes. Alle som deler sin handleliste enten i kommentarfeltet under eller  på Facebooksiden til Teknolicious har lik mulighet til å vinne. Men for underholdningens skyld så er det hyggelig om du legger ved en forklaring til listen din 🙂

Lykke til!

, ,
anti fatigue mats amazon