Ta knekken på kjedsomhet sammen med Playstation, vinn en Vita eller TV!

14/07/2012

Apps, Internett, Spill

Drittværet har tatt full kontroll over store deler Norge, samtidig befinner veldig mange av oss seg midt oppi ferien. Denne kombinasjonen av møkkavær og ferie kan fort utløse kjedsomhet. Dette har Sony tenkt å ta knekken på med sin Playstation Vita Antiboredom kampanje

Ideen bak dette er enkel, vi skal hjelpe hverandre med å bli kvitt kjedsomhet. For selv om en Playstation Vita kan være en kur mot kjedelig regnværsdager alene, så ønsker Sony at du skal laste opp en video til deres Facebook-app der du viser hvordan du spriter opp en ellers kjedelig aktivitet til å bli morsom. Sony stiller med to gode motivasjonsfaktorer, først og fremst har du sjansen til å vinne en rekke lekre premier, men ikke mist så er dette en nasjonskamp mellom Finland, Sverige, Danmark og vårt kjære Norge. Og Norge trenger alle mann til pumpene nå, for i skrivende stund er stillingen slik:

Vi skaffer Norge poeng både ved å laste opp nye videoer og titte på de videoene som allerede er lastet opp. Annen hver uke trekkes det ut en vinner av en Playstation Vita og i tillegg stiller Sony med både en TV, kameraer og annet snadder som premie til de beste norske bidragene. Første Vita trekkes allerede tidlig i neste uke, så benytt sjansen nå til å skaffe deg den rå håndholdte spillmaskinen.

Delta og last din film på Facebook! 

Android og iPhone apper

Kampanjen har også fått sin egen app til Android. Den finner du her i Google Play Store. Her kan du se bidragene som er kommet inn, lese reglene og se premiene. Og sist, men ikke minst selvsagt laste opp ditt bidrag som fort kan ende opp med å gjøre to ting, hjelpe oss andre å skaffe seg en anti-boring sommer og skaffe deg en Playstation Vita eller en Bravia-TV!

Nå også på iPhone, litt etter Android-appen, men nå kan du laste opp/se på videoer rett fra din iPhone/iPod touch også. Enjoy!

 

, , , , ,
anti fatigue mats amazon