Lumia 900: Yeah, baby!

05/06/2012

Mobil, Nyheter, Test

Her er den, dog litt preget av noe dunklere belysning!

Det er en liten stund siden Nokia kontaktet meg med et ønske om at jeg skulle få prøve Lumia 900, finnenes aller nyeste og råeste Windows Phone-mobil, og dele mine erfaringer. Nå har jeg endelig fått kloa i en av årets største mobillanseringer og ser frem til å gi deg som leser et litt annet bilde av en mobiltelefon og et mobil-os enn det du finner i mer tradisjonelle tester. Du vil derfor finne en serie av mine tanker rundt Nokia Lumia 900 og Windows Phone på Teknolicious den nærmeste tiden.

Følg Teknolicious på Twitter og Facebook for kontinuerlige oppdateringer!

Beredskapsplan

Som den gadgetfreaken jeg er så har jeg alltid en beredskapsplan i bakhånd. En liste over erstatninger om (u)hellet skullet være ute, noe som fører til at jeg (dessverre) må ut med penger for å skaffe meg en erstatning for PC, nettbrett eller mobil. Det siste halve året er det Lumia 800 og 900 som har stått øverst på lista i min beredskapsplan om jeg skulle ha byttet mobil. Selvsagt har HTC One X og nå nylig Samsungs Galaxy SIII figurerte som såkalte listeboblere, men nysgjerrigheten på WP7 og det lekre designet har holdt Lumia-telefonene helt øverst på min ønskeliste.

Yeah, baby!

Det er nettopp det nyskapende og fargesprakende designet som Nokia tok med seg fra N9-telefonen som tiltaler mange. Deriblandt meg. Jeg hadde bygd opp forventingene, men ble ikke skuffet da jeg tidligere i dag endelig fikk klådd litt på den hvite testtelefonen Nokia hadde sendt meg. Uttrykket «Yeah, baby!» er ikke noe jeg bruker i min dagligtale, men det var akkurat det som slo meg da jeg dro mobilen fram fra esken sin.

Designet er knallbra og alle de grå og svarte Android-mobilene som preger dagens mobilmarked er forbigått med sjumilssteg av Nokia. Noe som vi jo ser at både Samsung og HTC har fått med seg og forsøkt å svare på tiltale med i sine nyeste toppmodeller.

Jeg har lenge vært spent på WP7 og ser frem til å teste og dele mine erfaringer fra både det relativt ferske operativsystemet og ikke minst Nokia Lumia 900 selv.

Har du noen gode WP7-tips som app-anbefalinger eller andre triks så bruk gjerne kommentarfeltet under til å dele de med både meg og andre lesere.

Nokia Lumia 900 er i butikkene i disse dager, og selges for eksempel hos MPX.no til 4390-,

, , ,
anti fatigue mats amazon