Nå kan det være verdt å vente på nye Macbooks

08/05/2012

Data, Nyheter

Apples produkter blir sjeldent lansert langt i forveien av når de kommer i butikken. Samtidig holdes spesifikasjoner, design og annet snadder hemmelig helt frem til produktene vises frem eller er å finne i butikken. Ny iPhone kom i høst, nye iPad kom i mars, dermed er det ventet at det neste Apple leverer er nye datamaskiner. De stasjonære trenger nok en oppdatering aller mest og lurer du på om du skal ha en iMac eller Mac Pro ville jeg nok ha ventet en måned til, om mulig. Mange går også og venter på nye Macbooks, enten Pro eller Air, som er ventet å få en oppgradering nå som de nye prosessorene til Intel, Ivy Bridge, endelig er klare. Og der nettopp derfor du bør sitte enda litt lenger på gjerdet når det kommer til nye Macbooks.

De nye CPUene til Intel skal ettersigende gi Apples bærbare en skikkelig boost i både arbeidskraft og batteritid, noe som jo ikke er en kombo å forakte. Det at Ivy Bridge-prosessorene kommer er sikkert som banken, men er det også i denne runden at vi får se en skjermrevolusjon på bærbare? «Retina» skjermer med oppløsning på nivå med den nye iPaden er et av de heteste ryktene og vil virkelig gi produsentene av Ultrabooks noe å jobbe mot. For det er ikke tvil om at konkurrentenes nye, syltynne maskiner begynner å puste Macbook Air i nakken noe som også er grunnlag for at nye rykter har verst denne uka om at Apple vurderer en mye billigere versjon av Airen til høsten.

Det er naturlig å forvente at nye Macbooks er veldig nære å finne veien til en butikk nær deg. Mest trolig i anledning WWDC som finner sted fra 11. juni. Det er her at OS X Mountain Lion skal slippes i en fullverdig versjon og da passer det vel bra med litt ferskt hardware å kjøre nyeste versjon av operativsystemet på?

Umulig å vite helt sikkert med Apple, men når tror du nye Macs og Macbooks kommer? Med eller uten «Retina» skjermer?

, , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon