Google Drive kommer neste uke, med 5 GB gratis nettskylagring

(Fra Android Talk)

Det er over et halvt år siden jeg skrev om Googles egen nettsky-tjeneste for første gang. Men nå koker det på ryktebørsen, og det meste tyder på at i løpet av neste uke (tirsdag/onsdag antagelig) skal Google rulle ut det som fort kan bli en Dropbox-killer. Dette sier ryktene om Google Drive. 

Google Drive skal ifølge The Next Web by på 5GB gratis lagring. Dette er 3 GB mer enn Dropbox, noe som får meg til å tro at den økningen i vervepremier vi så hos Dropbox tidligere i måneden ikke er det siste forsøket Dropbox kommer til å gjøre for å beholde sine brukere.

Google Drive er nemlig ventet å bli veldig lik Dropbox i funksjonalitet, med apper til mobil og nettbrett, samt integrasjon med dine dokumenter og mapper på Windows og Mac. Først var det noe usikkerthet rundt det om Google skulle få til en integrasjon med Apples operativsystem, men i går slapp Techrunch noe bilder av det som skal være Mac-appen av Google Drive.

(Fra Techrunch)

Techrunch fikk installert programmet på sin Mac, men som de selv ordla seg: «I’ve been able to download and run the app and it is currently idle, sitting quietly in the corner, unable to connect to the mothership.»

Antagelig er det ikke lenge til vi får teste ut Google Drive og jeg er spent på om Dropbox svarer på tiltale og bumper alle gratiskontoene opp til 5GB.

Gleder du deg til Google Drive, eller kommer du til å holde deg til Dropbox? Hvilken funksjonalitet håper du er integrert? Del dine tanker i kommentarfeltet under!

 Kilder: TheNextWeb, Android Talk, Techrunch

, ,
anti fatigue mats amazon