Dropbox dobler vervepremien

04/04/2012

Apps, Data, Internett, Nyheter

Ikke nok med at man kan hjelpe Dropbox med utviklingen av en manges (ihvertfall min) favorittnettjenester, og dermed få mer gratislagring, men nå får du også 500MB for alle nye venner du verver til tjenesten. Det var nemlig med stor overraskelse jeg så at min gratis plass på Dropbox hadde økt voldsomt i dag morges. Dette førte til at jeg sjekket ut Dropbox-bloggen som helt tydelig var strålende fornøyd med å bringe nyheten om at doblingen. Den kanskje beste nyheten er at Dropbox melder at du får doblet gratisplassen for de du allerede har vervet også.

For å skaffe deg ennå mer gratislagring, kan du:

  • Importere e-postkontaktene dine og send de som du har lyst til å dele herligheten med en e-post
  • Poste på Facebook og Twitter, og dermed få dine venner til å installere Dropbox på den måten
  • Bruke referrallinken du finner inne på Dropbox-kontoen din. Denne kan du dele der det måtte passe deg.

Er du enda ikke en bruker av denne geniale nettsky-lagrings-synkroniserings-backup-tjenesten er det ikke dumt å starte akkurat i dag. Trykker du på denne lenken får jeg 500MB lagringsplass ekstra (takk!), samtidig som du starter å bygge deg opp litt ekstra lagringsplass selv med en gratiskonto på 2GB + 500MB for at du trykket på min lenke.

Spørsmålet man kan stille seg er om dette er en av Dropboxs første forsøk på å beholde kundene sine nå som Google skal være på trappene (rykter sier starten av april) med å lansere sin Dropbox-killer: Google Drive

Få også med deg et av Teknolicious aller første innlegg som fortsatt er en populær sak med gode tips til bruk av Dropbox

, , , , , ,
anti fatigue mats amazon