Keen på Instagram på Android? Bli først i køen her!

25/03/2012

Apps, Nyheter

Den megapopulære kamera-appen Instagram har samlet hele 27 millioner brukere, kun på iOS enheter. Nå er ventetiden straks over for oss Android-brukere, for på Instagr.am/android kan du nå legge inn e-post for å bli først i køen for Instagram på Android.

Det har siden sensommeren i fjor vært snakk om en Android-versjon av appen som kombinerer gode bilder, filtre og sosialt nettverk i ett. Og senest på SXSW i Austin, Texas for kun kort tid siden ble det sagt av en av Instagrams grunnleggere at «Android-appen er enda bedre enn iPhone-appen.»

Det er ingen mer informasjon om når appen kommer eller hva du får igjen for å registrere e-post adressen din her. Men det er ihvertfall enda et tegn på at ventetiden snart er over. Men er det for sent? Er hypen forbi?

, ,
anti fatigue mats amazon