Stemmer disse ryktene bør Samsung Galaxy SIII bli din neste Android-telefon!

21/03/2012

Mobil, Nyheter

Bilde: Reddit, GSM Helpdesk. Til venstre ser du den første mock-upen av Galaxy SIII som dukket opp på Reddit for noen dager siden, senere har nederlandske GSM Helpdesk lansert bildet til høyre som viser et litt eldre grensesnitt. Hvor korrekte disse bildene er hersker det stor tvil om.

2011 var Samsungs Galaxy SII sitt år. Telefonen var den mest solgte Android-telefonen og kun slått av iPhone på verdensbasis, over verdens mest solgte telefon i 2011. Mye tyder på at kampen om tronen i 2012 nok en gang blir mellom koreanske Samsung og amerikanske Apple. Men hva er det egentlig Samsung har planlagt for Galaxy SIII?

Fire kjerner, keramisk kropp og kjapt mobilnett 

I følge blant andre The Verge, skal GSIII få en av Samsungs egenutviklede Exynos prosessorer med fire kjerner. 4 kjerner er tross alt forventet av dagens toppmodeller. Klokkehastigheten er forventet å ligge mellom 1.5 og 1.8 GHz.

I tillegg skal mobilkroppen som du ser på bildet over være laget av keramikk. Det er en velkommen tilvekst for Samsung-mobiler som har hatt en lei tendens til å fremstå litt for plastic-fantastic, noe som innebærer at kvalitetsfølelsen går litt ned.

Videre meldes det fra ryktemølla at kameraet skal ta opp video i 1080p, og det er også en oppløsning som skjermen skal støtte. Samtidig skal mobilen utstyres med det vi i Norge kaller 4G-teknologien. Altså neste generasjons mobilnett, som kan gi meget høye hastigheter på surfingen.

Trådløs lading

Jepp, du leste riktig. Induksjonslading er neste skritt på vei til en trådløs hverdag. Teknologien Samsung ryktes å implementere i Galaxy SIII gir deg muligheten til å lade mobilen selv en meter eller to fra ladestasjonen.

22. mai? April? 

Som bildet over viser så står det i kalenderwidgeten at det skal streames en overføring av Galaxy SIII Unpacked event 22. mai. Men nye rykter fra Korea i dag, sier at Samsung vurderer å flytte lansering til en gang i april.

Telefonen til venstre viser et nyere TouchWiz oppå noe som fremstår å være Android ICS. Mens det nyeste bildet fra GSM Helpdesk ser ut til å være Android Gingerbread. Dette kan være et tegn på at bildene ikke er ekte.

Er du en av de som bare går å venter på at Galaxy SIII skal dukke opp? Er disse ryktene for gode til å være sanne? Del dine meninger i kommentarfeltet under!

 

 

, , , , , , ,
anti fatigue mats amazon