Få 3 GB ekstra lagringsplass på din Dropbox

20/03/2012

Data, Internett, Nyheter

Glad i Dropboxen din du også? Da kan jeg med glede informere deg om at hvis du ikke hoppet på forrige beta-versjon av den automatiske bilde-opplastnings funksjonen til Dropbox så får du nå en ny sjanse. Hvordan får du disse 3 ekstra GB?

Jo, du må bare sette en USB-minnepinne eller et minnekort i maskinen og trykke på automatisk opplasting av bilder og videoer på den. Dermed søker Dropbox igjennom lagringsenheten etter bilder eller videoer og laster disse automatisk opp i «Camera Uploads«-mappa. For det første bildet du laster opp får du 500 MB ekstra på kontoen, etter det får du 500 MB for hver 500 MB du laster opp.

Denne gangen handler det om 3GB, men om du lastet ned beta-versjonen før 23. februar så har du fortsatt muligheten til å tjene 5 GB gratis lagringsplass. Dessverre får du ikke 3 GB oppå de 5 GB du først tjente.

Har du problemer med at Dropbox ikke finner bilder og videoer på din minnepinne eller ditt minnekort så har jeg blitt tipset om at det hjelper å legge alle bildene og videoene du ønsker lastet opp i en mappe kalt DCIM. Da skal det være enklere for Dropbox å automatisk finne frem til filene.

Du må ha Autoplay-funksjonen på for å få muligheten til å laste opp bildene automatisk.

Windows-versjonen finner du her: http://dl-web.dropbox.com/u/17/Dropbox%201.3.23.exe  I tillegg kan du ta en titt på Dropbox sitt forum for «experimental build» versjonene som trengs for å få de gratis GBene.Har du tips til hvordan man skal skaffe seg bilder nok til opplastingen av 3 GB bilder er det bare å bruke kommentarfeltet under.

, , , ,
anti fatigue mats amazon