Nye, vanskeligere utfordringer når Angry Birds Space kommer 22. mars [VIDEO]

12/03/2012

Apps, Mobil, Nettbrett, Nyheter

22. mars kommer den største forandringen av Angry Birds noensinne. For i et samarbeid med NASA har det finske utviklerfirmaet Rovio sendt alles favorittfugler ut i verdensrommet for å vinne tilbake eggene som grisene har tatt med seg. Som mange vet er det andre fysikklover som gjelder i verdensrommet og disse vil by på nye problemer i jakten på grønne griser. 

Spillet kommer til alle plattformer 22. mars og har du en Samsungdings med Galaxy-navnet (mange nettbrett og mobiler fra Samsung heter noe med Galaxy), så er det nye spillet gratis de 3 første månedene.

Nedenfor finner du 2 videoer fra Rovio for lansering av spillet, samt en video fra The Verge som har testet det nye spillet og som allerede ser ut til å mestre de nye fysikklovene ganske godt.

En liten bonus til slutt, for hardbarka Angry Birds-fans der ute kan nok denne traileren skaffe gåsehud!

, , , ,
anti fatigue mats amazon