Slik blir iPad 3-prisene

05/03/2012

Nettbrett, Nyheter

Ser du bildet over? Det er et utklipp fra og viser prisene for iPad 2. På onsdag 7. mars lanserer Apple iPad 3, og ifølge 9to5Mac fortsetter Apple med sin vante prismodell og kommer til og selge iPad 3 for samme pris som iPad 2. 

Det er ikke dårlig med tanke på at iPad 3 er ventet å få både en meget forbedret skjerm og en flunkende ny Apple A6-prosessor.

Samtidig går det an å spekulere i om Apple vil holde salget av iPad 2 i gang en stund til, men nå til en nedsatt pris. Slik de gjør med iPhone 3GS og iPhone 4. Disse selger de nå med 8GB lagring, kanskje de satser på samme modell for iPad 2 og dermed kan de være med på «billigmarkedet» der Kindle Fire tar store andeler.

Noen spekulerer også i en 128GB versjon av iPad 3, det er kanskje ikke så dumt nå som skjermen vil bane vei for apps og filmer som krever enda større lagringsplass for å fylle alle pikslene.

Gleder du deg til lansering? Hva tror du vi kan vente oss? 

, , , , , , ,
anti fatigue mats amazon