iZettle, ta i mot kortbetalinger med mobilen!

Ill: iZettle AB

Det lille svenske firmaet iZettle kan være i ferd med å erobre verden. Alrdi før har det nemlig vært å foreta korttransaksjoner for alle og enhver. iZettle er nå ferdige med betatesting i Sverige og går nå i gang med resten av Norden. Det betyr at du kan laste ned iZettle-appen til din iPhone, iPod touch eller iPad fra iTunes i dag og når registreringen er på plass i løpet av et par dager kan du begynne å motta enkle betalinger.

De 5000 første som registrerer seg mottar den lille firkantede kortleseren i posten i løpet av de nærmeste ukene. På denne måten kan iZettle testes i en åpen beta på det norske markedet før kortleseren sendes ut til alle som laster ned appen og registrerer seg. Men selvom iZettle gir bort kortleseren gratis tjener de penger på hver transaksjon, 1,5 per transaksjon og 2,75% av beløpet i hver transaksjon går til iZettle og til gebyrer.

Man kan også bruke appen uten selve kortleseren, da fyller man inn kortdetaljene manuelt. For dette formålet har iZettle satt en øvre grense på 500 SEK, rundt 420 NOK.

I tillegg skal det legges til at iZettle-kortleseren og tjenestene de tilbyr oppfyller alle sikkerhetskrav som er satt til betalinger med kort.

Konseptet er genialt for små bedrifter som kan spare store beløp på å slippe unna dyre gebyrer med de tradisjonelle kortleserne. Eller så er du kanskje lei av å slitte med hvordan man skal splitte opp regninga på restaurant, eller om man skal spleise på gaver, iZettle kan være interessant for mange privatpersoner òg.

Du kan legge til varer i appen og du kan dermed enkelt slå inn summen og få fine kvitteringer som sendes på e-post til kundene etter betalingen er gjennomført.

Oppdatering! Men kommer den til Android og/eller Windows Phone? Svaret jeg fikk fra iZettle på dette spørsmålet lyder godt: «Yepp det har vi, för Android for sure.»

For en nærmere innføring og en liten anmeldelse av appen kan du sjekke ut LoveappleTV sin lille video under:

,
anti fatigue mats amazon