Guide: Slik ser du alle typer videofiler på iPad

23/02/2012

Apps, Nettbrett, Tips&Guider

Ok, først av alt, for at denne metoden skal fungerer må du jailbreake iPaden din. Men jeg hadde sånn passe hell med Air Playit HD da jeg ikke hadde jailbreaket iPaden min ennå. Oppsettet er enkelt og du streamer altså video fra PCen din til iPaden. Nok om det, for jailbreaking er enkelt og lovlig. Appen vi bruker er den kjente VLC som er å finne på Cydia. VLC spiller av det aller meste du kaster mot den og er genial istedet for å gå igjennom lange konverteringsoppgaver for maskinen din.

Etter jailbreaking må du gjøre dette: 

1. Last ned og installer VLC Media Player fra Cydia.

2. Følg guiden min fra et tidligere innlegg om hvordan du overfører filer til og fra iPaden trådløst.

3. Åpne FileZilla, e.l., og overfør videofilen din til /var/mobile/Media

4. Åpne VLC-appen og hvis alt er i orden skal videofilen finnes der. Undertekster fungerer om SRT filen har akkurat samme navn som videofilen, underteksten kan dog ikke skrus av. VLC lar deg prøve deg på HD-materiale, men det er litt så som så om det fungerer eller ei. I tillegg er det en kjekk funksjon at det vises med et lite kakestykke hvor mye du har sett av hver video.

Jeg kan legge til at om du bruker skyveknappen ved siden av volumknappene til å skru av varslingslydene på iPaden din så må den skrues på om du skal få lyd ut av høytaleren.

, , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon