Genialt fra OverPlay!

 

NOVEMBER 2014: Oppdatert sak fra om samme tema finner du her!

Jeg har tidligere skrevet om hvordan du kan bruke OverPlay sine VPN-tjenester til å se utenlandske tv-serier først og lovlig. Men nå har de lansert noe de kaller SmartDNS som gjør det enda enklere å få tilgang til de beste utenlandske nettsidene.

Les: Så enkelt ser du norsk nett-tv fra utlandet! 

SmartDNS

SmartDNS fungerer slik at du surfer helt vanlig rundt om på nettet, men hvis du endre opp på en av sidene som står på den voksende whitelisten til OverPlay så vil du fremstå som om du er fra det landet den siden er satt opp mot. Med andre ord, ønsker du å få med deg lit britisk humor på BBC sin iPlayer vil du oppfattes av den internettsiden som om du er lokalisert i UK, eller om du ønsker å se de ferkeste filmene på den amerikanske streamingsiden Netflix så vil du fremstå som om du er i USA. Og dette uten at det tar noe av båndbredden din.

For øyeblikket er det disse sidene som er på whitelisten til OverPlay:

 • Netflix
 • Hulu
 • Vudu
 • Amazon
 • Pandora
 • BBC iPlayer
 • itv
 • 4od
 • Channel5
 • Lovefilm
 • DR.dk

Jeg har vært i kontakt med dem og de sier at de kontinuerlig jobber med å legge til flere.

Kom deg på Facebook fra skole eller jobb

Det er ikke bare streamingsider hvor man kan dra nytte av SmartDNS, mange sliter også med at Facebook, Twitter og lignende sider er blokkert på sin arbeidsplass eller på skolen, ønsker du allikevel å få tilgang er SmartDNS fra OverPlay tingen.

Enkelt oppsett 

OverPlay er en av de mest stabile VPN-tjenestene på nett og personlig er dette en av de nettjenestene som jeg gledelig betaler for hver måned. Prisen er $9.95 i måneden, men du kan få det billigere om du betaler for flere måneder av gangen. Da får du tilgang til VPN-servere i mer enn 60 land og nå også SmartDNS-tjenesten. VPN-serverene får du enkel tilgang til igjennom et lite program du kjører på din PC/Mac når du ønsker å surfe igjennom en VPN-server, mens SmartDNS er en innstilling du må endre en gang og så fungerer den hele tiden.

Først går du inn på din brukerkonto på OverPlay og så trykker du på SmartDNS, der må «skru på» tjenesten og så får du den DNS-adressen du skal bruke. Litt usikker på hva du skal gjøre med den? Enkelt! OverPlay har laget guider for PC, Mac, Apple TV, Boxee Box, iPhone/iPad og rutere som du finner inne på brukersidene/bloggen deres.

Selv gikk jeg inn på ruteren min hjemme og la inn DNS-adressen der, slik får alle maskinene og dingsene i mitt hjem surfet igjennom denne serveren.

, , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon