Dette er spillene som er klare til Windows 8 slippet. Ingen fare: Kabal er med!

07/02/2012

Apps, Data, Spill

Microsoft Store (ill: Microsoft)

The Verge har avslørt hvilke spill som er tilgjengelig i Windows 8-betaen som kommer senere i måneden. Og viktigst for mange er nok at den gamle traveren Solitaire, eller kabal om du vil, fortsatt kommer ferdig installert. Det er også Pinball, mens listen under er de spillene som vil være klare for nedlastning i Windows Store når betaen slippes. 

 

 • Hydro Thunder
 • Toy Soldiers
 • Reckless Racing
 • Angry Birds
 • Ilomilo
 • Rocket Riot
 • Full House Poker
 • Tentacles
 • Crash Course
 • Ms Splosion Man
 • WordamenT

Undertegnenede har hatt det mye moro med Reckless Racing og Angry Birds er jo allerede en klassisker, så nå har du altså fått nok en grunn til å installere beta-versjonen når den kommer i slutten av årets korteste måned. Microsoft har gått vekk fra beta-betegnelsen og kaller nå testversjonen for Consumer Preview.

I tillegg åpner Microsoft for at andre utviklere kan lansere sine apps/programmer i Windows Store og disse vil ha priser mellom $1.49 og $999.

Noen av lanseringsspillene du ser ekstra frem til eller holder det med kabal for din del?

, , , , ,
anti fatigue mats amazon