Endelig jailbreak til absolutt alle iOS, inkludert iPhone 4s og iPad 2

21/01/2012

Mobil, Nettbrett, Nyheter

Oppdatering! Nå også for Windows. Undetegnede har testet med iPad 2 og Windows 7. Ingen problemer, kun koble iPaden til PC, trykke på en knapp i programmet og vente på at det hele gjennomføres. Følg instruksjonene i programmet.

Da er ringen sluttet, alle iOS-enheter(helt til iPad 3 i mars?) kan nå jailbreakes. Et såkalt «Dream Team» av iOS developers har klart å lure seg igjennom Apples operativsystem. Både iPhone Dev og Chronic Dev har samarbeidet om den etterlengtede jailbreaken.

Som jeg skrev for kun noen dager siden er det Chronic Dev Team som har nærmet seg og vist fremgangen på en rekke videoer. Men nå er ventetiden over og du kan jailbreake med det nye greenpois0n programmet Absinthe.

Dessverre for noen, deriblant meg, så har de inntil videre kun sluppet Absinthe for Mac. Men Windows og Linux utgaver skal være rett rundt hjørnet.

Direktelenke til nedlastning

For Mac: Greenpois0n Absinthe 0.1.2-2.

For Windows:   Greenpois0n Absinthe 0.1.2-2

Når slike nyheter slippes, blir det stor trafikk og etterspørsel. Og denne gangen er det slik at du må innom Greenpois0n sine nettsider for å fullføre jailbreaken. Det har ikke Greenpois0n sine sider tålt og de kneler i skrivende stund under for presset.

For å takle dette har det kommet oppdateringer på iPhone Dev team sin blogg. Så trykk deg inn på denne lenken for siste nytt.

Om du laster ned Absinthe fra lenka over og møter på problemer kan du følge følgende tips fra iPhone Dev bloggen:

1. If the Absinthe webclip shows “Error establishing a database connection”, please go to Settings, turn on VPN and wait instead. 
Toggle VPN only AFTER Absinthe says it’s done, or it will not work.
VPN SHOULD error and then reboot soon. If it does not, rerun Absinthe!
2. If you get a strange problem, we advise you to restore your iPhone with iTunes, if you can  

Samtidig vil jeg legge til at selvom jailbreak er lovlig så støtter ikke Teknolicious oppunder piratbruk av apps og andre ulovlige muligheter man får ved jailbreak. Vær også klar over at jailbreaking ikke er uten risiko.

, , , , , ,
anti fatigue mats amazon