Wikipad:3D: Spilltablet med brillefri 3D

12/01/2012

Nettbrett, Nyheter

 Foto: Wikipad

CES i Las Vegas er stedet hvor mindre firmaer kan vise frem sine produkter til et stort antall pressefolk og andre interesserte. Denne sjansen har det lille LA-baserte firmaet Wikipad benyttet seg av og The Verge har vært innom boothen deres for å ta en nærmere titt på det Wikipad kaller verdens første brillefrie 3D-tablet med medfølgende spillkontroller. For som du ser på bildet over kan nettbrettet plasseres i en nokså klumpete spillkontroller. Kombinasjonen av en spennende utforming, spesifikasjoner og lav pris gjør dette nettbrettet til en interessant utfordrer på markedet. 

Wikipad har klokt nok valgt Android 4.0, Ice Cream Sandwich, for spillbrettet. 3D-skjermen har god kvalitet sprett utover 1280×800 piksler. Men skulle innsynsvinkelen din forandres litt vil du raskt få en mindre god opplevelse av skjermen grunnet 3D-effekten.

Ifølge produsenten er nettbrettet kapabel til å spille av de fleste typer 1080p video. Men hvilket skjermkort som deler spill og video prosesseringen med mobilprosessoren på 1.2GHZ er ukjent. Godt tyder i det minste at nettbrettet får voksne 2GB RAM og både 8GB intern lagring samt mulighet for eksterne SD-kort opp til 64GB.

Spillmaskinen er på markedet, verden over, iløpet av våren og allerede når The Verge testet nettbrettet på CES var det inkludert en app for spillstrømmings-tjenesten Gaikai. En av OnLives konkurrenter til det relativt nye konseptet rundt strømming av spill over nettet. Dette kan bli et godt salgspoeng for Wikipad:3D.

I rettferdighetens navn bør det for Wikipad sin del legges til at nettbrettet kan taes ut av spillkontrolleren for mer normal bruk.

Er dette noe som frister deg?  

, , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon