Asus bekrefter Windows 8-tablet i 2012, samt 3G-versjon av Transformer Prime

08/01/2012

Nettbrett, Nyheter

 Da skriver vi 2012 og Teknolicious er tilbake etter julepausen. Men det blir ingen slow start, for allerede neste uke smeller det igang med den gigantiske CES-messa i Las Vegas. Det vil bety en haug med lanseringer og masse godt (og mindre godt) å glede seg til for oss som liker saker som er, vel teknolicious! Allerede før messa er igang har Asus sluppet noen nyheter i sitt lokale hjemland Taiwan. Deriblant bekreftet en Windows 8-tablet for 2012.

Dessverre snakkes det om sent 2012 før nettbrettet blir å finne i butikkene. Tableten kan bli blant den første med det nye fingervennlige operativsystemet fra Microsoft. Kanskje, for ikke å si forhåpentligvis, så vil dette nettbrett følge samme design som både lekre og funksjonsnelle Transformer Prime.

Windows-brettet til Asus kommer på en ARM-brikke. Benyttelse av ARM-brikker for Windows 8 betyr muligheter for å lage mindre mobile enheter for det nye operativsystemet.

Samtidig nevnte Asus på sin pressekonferanse at meget godt mottatte Transformer Prime kommer i en 3G-utgave i mars og det betyr også at det kommer en forbedret GPS.

Samtidig skal det dukke opp en 7-tommer og 10-tommer på Asus sin stand i Las Vegas til uka.

Kilde: The Verge 

, , , ,
anti fatigue mats amazon