Topp 10 på Teknolicious

17/12/2011

Kommentar, Teknolicious

Nå går vi inn i julehøytiden og i den anledning så tar jeg og Teknolicious juleferie. Jeg vil være tilbake med nye innlegg rett over nyttår og da det mye å glede seg til. De største forventingene kan vi nok stille til den store teknomessa CES som går av stabelen i Las Vegas mellom 10. og 13. januar. Videre er det naturlig å vente seg nye Apple-produkter i løpet av første kvartal, kanskje ser vi både ny iPad og nye Macbooks. Samtidig er det avklart at beta-versjonen av Windows 8 kommer mot slutten av februar. Dermed er det duket for en flott start på teknoåret 2012.

Teknolicious kom på beina i slutten av mars 2011 og det har vært en veldig spennende periode for meg, det hele startet jo med knall da jeg vant Nettavisens konkurranse for Norges beste teknologiblogg i begynnelsen av mai. Siden har bloggen bare vokst og vokst!

For å se tilbake på Teknolicious i sitt første år så finner dere under de ti mest leste og populære sakene siden mars. Noe av postene kan ha godt litt ut på dato når det kommer til lenker og slikt, men jeg har forsøkt å rydde opp. Topp 10: 

6 enkle tips for å komme i gang med Twitter

Den tore guiden til valg av stue-pc 

Hvem du bør følge på Twitter 

Nintendo Wii-U  (her liveblogget jeg også fra Nintendo-eventet for Nettavisen)

3 forskjellige måter for å få printet fra iPad og iPhone 

Slik ser du utenlandske serier først og lovlig 

8 kule Windows 8 funksjoner

 Nettjenestene jeg gledelig betaler for

Kan Apple klare å overta stue med en ny TV?

Min teknologihverdag: Dinsides Pål Joakim Olsen  (En intervjuserie jeg liker veldig godt selv. få med deg de andre intervjuene også!)

Bonus for deg som enda mangler noen julegaver: Julegavetips!

Til slutt vil jeg ønske alle en god jul og en fin nyttårsfeiring! Jeg setter pris på absolutt alle som kommer innom egen leser det jeg skriver! I tillegg er det veldig stas med alle tilbakemeldingene både i kommentarfeltet, på e-post, Facebook og Twitter. Håper dere fortsetter å engasjere dere neste år også, og skulle du gjerne sett at Teknlicious skrev om noen spesielle temaer så er det bare benytte en av de nevnte kommunikasjonskanalene og formidle ønsket videre til meg!

, , ,
anti fatigue mats amazon