30 dager gratis Spotify Premium-abonnement til alle!

14/12/2011

Apps, Data, Internett, Mobil, Nyheter

Spotify føler tydeligvis på den godhjertede julestemningen og har bestemt seg for å gi bort 30 dager med Spotify Premium til alle som er villig til å legge igjen gyldig betalingsinformasjon. Du får tilgang til den fullverdige Spotify-opplevelsen i 30 dager uten å måtte betale for deg.

Ønsker du kun de 30 dagene med gratis tilgang, til praktisk talt uendelig med musikk, må du bare logge deg inn igjen i løpet av de 30 dagene og avbryte den automatiske betalingen. Selvsagt er dette et stunt fra Spotify for å tiltrekke seg flere betalende kunder, men ingen må betale for noe hvis de ikke vil. Riktignok om de husker å avbryte avtalen da.

Selv går jeg på alle måter god for at Spotify er verdt 99 kroner i måneden og jeg nevner Spotify som en av de tjenestene jeg gledelig betaler for. 

Spotify Premium er den ultimate musikk-opplevelsen på nett, du får tilgang til millioner på millioner med sanger gjennom Spotifys plattformer på både data og mobil. Også den geniale offline-funksjonen er tilgjengelig for de med Premium-abonnement.

Det er mulig Spotify lanserer dette tilbudet nå for å få opp folks oppmerksomhet rundt de nye funksjonen som Facebook-integrasjon(nå MÅ man bruke Facebook-kontoen for å registrere konto) og de nylig lanserte appene.

Go for it! Spotify er toppen og nå får du altså 30 dager gratis Spotify Premium.

, , ,
anti fatigue mats amazon