Lekre designkonsepter for Apple-produkter

13/12/2011

Data, Nettbrett

Apple iTV Concept

Da jeg i går skrev et innlegg om ryktene rundt de Apple-produktene vi forventer å se neste år kom jeg over noen lekre designkonsepter av Apple-fans der ute. Spesielt iTV(?) er jo et spennende produkt ingen kjenner designet på. Se konsepttegninger av den og andre kommende og ikke-kommende Apple-produkter her. 

iTV

Det første konseptet er det brasilianeren Guilherme Schasiepen som står for. Han ser for seg en supertynn iTV i forskjellige størrelser med blant annet brilleløs 3D, FaceTime HD og Siri-kommunikasjon. Sjekk ut disse lekre bildene:
Apple iTV Concept

Apple iTV Concept

Et annet konsept av Ciccaresedesign kalt iScreen er definitivt stilig også. Legg spesielt merke til den kurvede skjermen.

Apple headphones

For å utvide horisonten litt, og kanskje øke kvaliteten på de stusselige Apple-øreproppene man får i dag, kan man jo sjekke ut koreanske Shang Hoon Lees forsøk på headphones fra Apple. Med lysende Apple-logo når de er i bruk. Kanskje ikke for alle, men et fint konsept.


iPad 3

Tidligere nevnte designer av iTV-konseptet har også et par lekre tegninger av en mulig iPad 3.
iPad 3 Concept

iPad 3 Concept

I tillegg kan vi ta en titt på rumenske Roman Simas konsept, ikke mange detaljer, men absolutt stillrent og elegant.

Macbook Pro & Air baby

Til slutt ser vi på danske Jørgen Langevad sitt konsept for den neste Macbook 15, enten det blir Pro eller Air. Her er ihvertfall et mulig utfall for en 15-tommers bærbar.

Hva synes du? Noen konsepter du likte bedre enn andre? Elle er dette bare tull?

, , , , , , ,
anti fatigue mats amazon