Facebook Messenger for Windows 7

22/11/2011

Internett, Nyheter

Facebook har nettopp sluppet en Windows 7 app som lar deg bruke Chatten, se den nye (upopulære?) Tickeren og få Notification i et eget program uten at du trenger å bruke en nettleser. Foreløpig er det en liten gruppe testbrukere som har fått tilgang, men snart vil nok alle som har Facebook og Windows 7 få beskjed på wallen sin om at de kan laste ned appen. Meldingen vil se slik ut:

For mange vil nok en konstant tilknytting til Facebook være det beste som finnes i hele verden, mens for andre, meg inkludert, så begynner det å bli litt mye.

Facebook ønsker å ha deg tilknyttet til envhver tid, på den måten kan de også pushe enda mer reklame og tjene enda mer penger på alle de hundre millioner brukerene de har.

Skal man se på det positive med utvidelsene til Facebook er at denne Windows 7-appen kan spare deg noen småpenger. Spesielt om du er en som SMSer mye.

For det er ikke bare Windows 7 som har fått Messenger-app fra Facebook, det har iOS, Android og Blackberry og. Er du tilknyttet nettet, via WiFi eller mobilnettverket vil du kunne motta gratis meldinger fra alle dine Facebookvenner omtrent som en SMS.

Søk på App Store eller Market for Messenger appen til Facebook. Jeg har testet den litt selv og selv om den ikke er like pålitelig som SMS fungerer den mer en fint nok hvis du sender meldinger som ikke er veldig viktig, til venner på Facebook som har denne appen.

Hva synes du om at Facebook tar mer og mer over for mange?
 

Kilde og bilder: Techcrunch

, , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon