Neste generasjons nettbrett er her (snart)!

14/11/2011

Nettbrett, Nyheter

Asus sine konkurrenter lar ikke Transformer Prime skinne lenge i glansen av Nvidias nye, fire-kjernede, Tegra3-prosessor. I løpet av dagen har de to amerikanske teknologinettstedene Engadget og The Verge servert informasjon/rykter om neste bølge med Android-nettbrett.

Og det er to ting som står i fokus: Tegra3 og Android Ice Cream Sandwich.

Først ut er Acer sitt nye nettbrett, eller det er faktisk to, A510 uten 3G og A511 med 3G. Det er det du ser på det øverste bildet. Mye informasjon er det ikke, men The Verge nevner samme oppløsning som Transformer Prime, 1200×800. Tynnhet, batteritid, etc. får vi vente og se.

HTC

HTC blir også nevnt av The Verge. Her skal CEOen deres, Peter Chou, ha sagt at HTC ønsker å stå ut i mengden av Android-nettbrett med sin oppfølger til deres 7-tommer Flyer. Nettbrettet skal etter ryktene komme på MWC(Mobile World Congress) i Barcelona i overgangen februar mars neste år. Det er naturlig å anta at også denne vil få Tegra3-prosessoren.

Lenovo

Også kinesiske Lenovo vil være med på Ice Cream Sandwich/Tegra3-leken og Engadget har vært så heldig at de har kommet over noen bilder av nettbrettet. Her er det heldigivs litt mer informasjon tilgjengelig og Lenovo frister med 2GB, 1.6GHz DDR3 RAM, fullstørrelse USB og en fingerprint-leser som også skal fungere som en optisk bevegelsessensor. Denne skal, ifølge ryktene, komme før utgangen av 2011.

Vi får bare følge med videre og glede oss over å få litt utvikling når det gjelder nettbrett med Android. Jeg gleder meg til å se om Ice Cream Sandwich kan være bedre enn Honeycomb.

Kilder: Acer(The Verge), HTC(The Verge), Lenovo(Engadget)

, , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon