Julegavetips: iPod, det nye armbåndsuret

Først av alt, jeg vet at noen synes det er tidlig med julegaver, egentlig alt som har med jul å gjøre. Men jeg er mest glad i de harde pakkene selv, så jeg tenkte at frem mot jul så skal jeg anbefale dere noen jeg kunne hatt på ønskelista mi. For å hjelpe dere som ser etter gode løsninger enten det er til fattern, niesa di eller kjæresten.

Dagens anbefaling er egentlig perfekt for alle mellom tenåringsjenta til mannen i midtlivskrise som trenger noe for å føle seg litt  hipp og kul. iPod Nano med armbånd så den fungerer som kombinert mp3-spiller og armbåndsur. Forrige generasjons Nano hadde noen klokkeskiver som gjorde at tilbehørsprodusentene kastet seg over ideen for (virkelig) digitale klokker. Apple plukka opp ideen til nåværende generasjon (den sjette i rekken) og lanserte ikke mindre en 16 forskjellige klokkeskiver på denne versjonen. Samtidig tok de inn iWatch Q-serien i Apple Store. Under ser du de 16 nye klokkeskivene!

Genialt salgstriks fra Apple og jeg tror dette kan bli en julegavehit. Ikke er den spesielt dyr til å være en stilig klokke heller.

Apple selger begge produktene i sin nettbutikk:

iPod Nano, 8GB til 999,-

Q-serien fra iWatch: Hvit eller svart til 209,-

Følg med, for eksempel på Teknolicious’ Facebookside, for flere julegavetips!

, , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon