Skal du arrangere fest, men mangler DJ? Spartify lar vennene dine bestemme spillelista!

08/11/2011

Internett, Nyheter

Ok, potetgullet er kjøpt inn, ølen har nesten nådd frysepunktet, folk begynner å renne ned døra, festen er i gang! Men omtrent fra første listetopp-singel blir spilt begynner diskusjonen om hvilken musikk som skal spilles. Sanger byttes før de er kommet ordentlig i gang og laptopen ved musikkanlegget er i stor fare for å bli nedsølt grunnet stor pågang rundt spillelista på Spotify.

Det er her Spartify kommer inn i bildet. Spartify er resultatet av nylig avviklede Music Hack Day i Boston. Ideen er like enkel som nettsiden: Du arrangerer en sammenkomst der det er umulig å bli enig om spillelista, dette løses nå ved at maskinen, som det spilles musikk fra, går inn på spartify.com og trykker på «Start a party». Da får man en kort kode som alle gjestene kan få og bruke på sin smartmobil.

Gjestene trykker på «Join a party» på spartify.com og får så muligheten til å søke på sanger som automatisk legges til spillelista på Spotify på festens datamaskin. I tillegg kan man gi stemmer til sanger man liker som allerede er lagt til spillelista. Dermed får man en virkelig demokratisk musikksmak på festen!

Jeg har lyst til å teste dette i kveld(tirsdag, 08.11.11), så gå derfor inn på spartify.com og bruk koden: MXR19 og legg sanger til spillelista!

Jeg gleder meg! Post gjerne dine egne koder i kommentarfeltet under hvis du også ønsker å få Spotifykvelden preget av andre!

Gutta bak Spartify har tydeligvis tenkt på alt, så skulle festen bli av det fuktigere slaget fortsetter Spartify å velge lignende sanger som de spilte hvis det ikke blir lagt til flere.

De gir seg ikke med prosjektet og har flere planer fremover, som Twitter- og Facebook-integrasjon, samt cover-art i spillelista.

Join the party, folkens! Og lik Teknolicious på Facebook, da!

Oppdatering! 

Dette har vært stas, men det falt ut etterhvert. Måtte lage ny kode, så vil du hjelpe meg å bestemme musikken så kjører du på med koden:  MXR19

Tar gjerne tilbakemeldinger på hvordan dere føler det virker i kommentarfeltet under!

, ,
anti fatigue mats amazon