Instagram-erstatteren til Android

01/11/2011

Apps, Nyheter

Mens vi som eier Android-mobiler har skottet misunnelig bort på iPhone-eiere når de har postet nok et bilde på Instagram(AppStore), har det dukket opp mange Instagram-erstattere til Googles sitt mobil-OS. Nå er kanskje den beste av dem lansert. Lightbox er navnet og er et nylig oppstartet prosjekt som skaffet seg halvannen millioner dollar i startkapital før de kastet seg inn i bilder-med-forskjellige-filtre-ment-for-deling-på-sosial-medier-bransjen. Ja, den bransjen som Instagram dominerer vet du. Appen som du finner på Android Market er en app som lar deg titte på populære bilder andre på nettet liker, samt dine venners bilder, enten de er hentet ned fra Twitter, Flickr eller Facebook, eller om de er lastet opp via Lightbox. Appen er elegant og du skifter enkelt mellom bildene.

Når du lager en  konto hos Lightbox kan du også koble den til din Twitter, Facebook, etc. Det vil bli en slags to-veis kommunikasjon der Lightbox henter ned de siste bildene fra dine venner på disse tjenestene og i tillegg kan du poste bilder direkte fra Lightbox-appen.

Filtre 

Deling av bilder er ikke nytt, men det som har gjort Instagram så populært er filtrene du kan tilføre bildene dine. Og den mest brukte er nok den gamle polaroid-stilen. Denne og mange til er også tilgjengelig når du har tatt et bilde med Lightbox-kamera. Dette gir mobilbilder, som ofte er så som så, en ekstra effekt som gjør de verdig til å lastes opp og deles med omverdenen.

Skjermbilder fra Lightbox-appen:

Det første som møter deg er populære bilder fra andre brukere

Skaff deg en bruker på Lightbox og ta del i delingen

Etter at jeg koblet til twitterkontoen min la alle de siste bildene derfra seg inn i appen

Nå skal det også legges til at Instagram sies å jobbe med en Android-versjon. Så det kan bli kamp i dette markedet her hvis Lightbox får fotfeste.

, , , , , ,
anti fatigue mats amazon