MoshiMoshi 01 – Telefonrøret er tilbake

31/10/2011

Mobil, Tips&Guider

Det ”gammeldagse” telefonrøret MoshiMoshi 01 bringer deg tilbake til da fasttelefonen regjerte. Jeg har testet MoshiMoshi 01, som du får kjøpt på iTrends.no

Det er noe nostalgisk over telefonrøret. Og når designeren, franskmannen David Turpin, i tillegg klarer å trekke frem de mest ikoniske detaljene ved telefonrøret er det vanskelig å ikke ”take a trip down the memory lane….”

MoshiMoshi 01 fungerer overraskende godt. Dette er et produkt som kan virke som en artig gimmick. Men det er før man får sett det og, ikke minst, prøvd det. I bruk er MoshiMoshi 01 et godt telefonrør. Ergonomien er god, lyden i høytaleren er klar, dog noe høy så jeg har endt opp med å dempe lyden hver gang jeg har brukt det. Det er ingen egen volumknapp på telefonrøret, derfor må du regulere volumet på mobiltelefonen.

Sjekk ut iTrends’ egen Facebookside for konkurranser og spesielle tilbud til de som følger dem der

Mikrofonen er av høy kvalitet og flere jeg har snakket med via mobiltelefon bekrefter at det er bedre lyd fra min kant når jeg bruker MoshiMoshi 01 og ikke mobilens innebygde mikrofon. I dette tilfelle en LG Optimus 2X.

Telefonrøret kobles til mobiltelefonen med en vanlig 3.5mm plugg, som er vanlig for dagens smartmobiler, deriblant mange Androidtelefoner, iPhone og iPad. Men man kan også kjøpe overganger for en rekke mobiler med annen type tilkobling. For de som bruker mobilen mye på én bestemt plass kan dette telefonrøret være en deilig avlastning fra å snakke i dagens store, klumpete smartmobiler.

MoshiMoshi 01 vil skaffe deg mange rare blikk om du drar den frem i det mobilen ringer på bussen. Ja, selvsagt er dagens ”proffe” handsfree-løsninger enklere å ha med å gjøre, men så kan du ikke ligge på senga og snurre telefonledningen rundt fingeren mens du flørter med din utkårede. Det kan du med MoshiMoshi 01. Og hvis du ønsker å se ut som en 80-talls aksjemegler på Wall Street, med telefonrøret galant hvilende på skulderen så er MoshiMoshi 01 definitiv for noe deg.

 

Reklameinnlegg

, , , ,
anti fatigue mats amazon