Jailbreak av iPhone 4s og iPad 2

29/10/2011

Mobil, Nettbrett, Nyheter

@MuscleNerd sine skjermbilder av en jailbroken iPhone 4s

MucleNerd fra Dev-Team (en gruppe «hackere» som har vært kjent for å levere jailbreak-verktøyet RedsnOw) har på sin Twitterkonto kommet med skjermbilder fra en jailbroken iPhone 4s. Dessverre er det ikke snakk om en fullverdig jailbreak klar for release, men mer en «fot innafor døra». Han oppgir ikke noen tidspunkt for når han tror det er klart, men det er steg i riktig retning. Han har også lastet opp en video av en jailbroken iPad 2, du finner den lengre ned i innlegget. 

Dev-Team står også bak en mulighet for å jailbreake iOS 5, men ikke for nye iPhone 4s og iPad 2, derfor er det fint for oss som eier en av de to å se at vi også kan få jailbreak snart.

Eier du derimot iPhone 4, iPhone 3gs, iPad 1, iPod Touch 3. eller 4. generasjon så kan du besøke iPhone Dev-Team sin blogg for en thetered jailbreak-mulighet. Dog anbefaler jeg ikke tethered jailbreak ettersom det gjør at du må koble din iEnhet til en datamaskin hver gang du kjører en omstart. Vent heller på en untethered jailbreak-løsning.

Enklere forklaring av fremgang og termer finner du hos LifeHacker 

For de som nå leser dette og lurer på hva jailbreak er så kan det kort forklares med at jailbreaking åpner opp ditt Apple-produkt til å gjøre flere endringer og installere flere programmer enn det Apple tillater. Jailbreaking er blitt erkjent lovlig av amerikanske domstoler. Dog, mot Apples ønske.

MuscleNerds video av en jailbroken iPad 2 viser ikke mye, men han beviser kjapt at dette er en iPad 2 ved å vise frem Photobooth-appen som kun følger med iPad 2, Newsstand-appen som kun fåes i iOS 5 og Cydia, som er selve beviset på en jailbroken iEnhet.

, , , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon