Nye (nær)bilder av Asus Transformer Prime

27/10/2011

Nettbrett, Nyheter

Nå er Asus Transformer Prime offisielt lansert, les mer her!

Som tidligere nevnt her på Teknolicious så blir Asus EEE Pad Transformers etterfølger kalt Transformer Prime. Den ble vist frem av , Jonney Shih, i forrige uke og nå har noen med tilgang til en versjon av nettbrett-laptop-hybriden knipset noen bilder som ble postet på en kinesisk nettside. Bildene ble raskt fjernet igjen, men da var skaden allerede skjedd og bildene hadde allerede nådd nye nettsider.

Bildene viser en lekker, meget tynn maskin og ser du ekstra nøye får du øye på micro-HDMI og micro-SD slotene. Designet i børstet aluminium minner om Asus sine Zenbooks som snart havner i norske butikker.

Nettbrettets fulle navn blir Asus Eee Pad Transformer TF201 Prime og blir offisielt lansert 9. november av Asus. De har gitt nettbrettet en egen teaserside for å sette stemningen frem mot lanseringen.

Hva synes du bildene? Lar du deg friste?

, , , , , ,
anti fatigue mats amazon