Ice Cream Sandwich-kildekoden slippes snart, men Nexus S spiser allerede sandwich-is

21/10/2011

Mobil, Nettbrett, Nyheter

I en post på Google + lover en av Googles Androidutviklere at Ice Cream Sandwich-kildekoden slippes til Android Open Source Project (AOSP). Riktignok først når den har kommet ut på mobiler på markedet. Altså en gang i november når Galaxy Nexus kommer i en butikk nær deg. Men slik setter sjelden stopper for de som virkelig ønsker seg det nye, hotteste så fort som over hodet mulig.

Android Central forum-brukeren Beezy kunne nemlig melde at han har klart å porte ICS fra SDKen(en utviklerversjon du kan kjøre på en datamaskin for testing) over på lillebroren til Galaxy Nexus, Nexus S 4G.

Han har riktignok møt på en del problemer som han jobber iherdig med å få fikset. Deriblant touch(noen rare oppførsler), mobilnettverket, WiFi, bluetooth og audio. Så om du har planer om å gjøre noe annet enn å sveipe igjennom operativsystemet, så kan det kanskje være lurt å gi Beezy litt lengre tid før du lar din Google-telefon bli en sandwich-is.

Skjermbilder fra Beezy:

 

, , , , , , ,
anti fatigue mats amazon