Endelig kom Facebooks iPad-app

10/10/2011

Apps, Nettbrett, Nyheter

Det har vært et mysterium for mange. Hvorfor kan den ikke bare komme? Teknoverdenen har undret seg. Forbrukere har erget seg. Men nå er ventetiden over, for nå er den endelig her: Den offisielle iPad-appen fra Facebook. 

Det har lenge vært stilt spørsmålstegn ved at Facebook ikke har lansert en egen app til iPad. Det dukket opp en lekkasje i juli der vi fikk se en ferdig iPad-versjon som noen fant inne i iPhone-appen, av alle steder. Den ble raskt trukket tilbake og siden har det vært lite informasjon fra Zuckerberg & Co. Men nå er den altså lansert. Leser du dette på en iPad så finner du appen her: App Store

Bilder

Bildefunksjonaliteten ser lekker ut, og Facebook har implementert pinch-to-zoom på bilder så du virkelig kan zoome inn på de mindre flatterende festbildene til kompisene dine.

Brukervennlig

Notifications og meldinger er alltid tilgjengelig på toppen, akkurat som på nettleserversjonen. Brukergrensesnittet er satt opp elegant med en meny til venstre og News-Feeden din til høyre. Den nye Timeline-funksjonen er ikke tilgjengelig på appen ennå.

          

           

Chat, spill og apps

Facebook-chatten, som er både elsket og hatet, er fullverdig integrert i iPad-appen. Grunnet et godt utviklet HTML5-støtte kan du også spille favoritt-Facebookspillene dine i fullskjerm. I tillegg er det lagt til stor støtte for de fleste Facebook-appene. Og, selvsagt, Facebooks egne valuta, Fecabook Credits.

iPhone-appen får også en overhaling 

Også iPhone-delen får en storoppdatering, med enklere navigering, raskere søk og støtte for flere Facebookspill. I App Store er dette en og samme app, så om du allerede hadde lastet ned Facebook-appen til iPhone på din iPad, kan enkelt oppdatere denne og endelig nyte Facebook i «HD».

 Bildebevis, dette er fra Teknolicious sin Facebookside, fra iPad-appen:

Kilde: Facebook

, , , , ,
anti fatigue mats amazon