Kan vi begynne å glede oss til Asus Transformer 2?

05/10/2011

Nettbrett, Nyheter

Androidguys melder i dag at ASUS CEO(kort for boss) Jerry Shen har lekket prisen for oppfølgeren til multikunstneren Asus Transformer. Første versjon koster $399 i USA, mens nr. 2 skal selges for $100 mer. Årsaken til prishoppet er forhåpentligvis grunnet  den nye Nvidia-prosessoren, Kal-El. Det er en 4-kjernet mobilprosessor som skal gi Androidtablets skikkelig krutt under panseret.  Kal-El pluss den gode IPS-skjermen som Asus Transformer allerede har, minus barnesykdommene, er lik spennende saker.

Ryktene, skal ha det til at Asus Transformer 2 skulle være den første med den nye prosessoren til Nvidia og siden Kal-El har en forventet ankomst høsten 2011 kan vi håpe på mer Transformer 2-nyheter, gjerne kombinert med Ice Cream Sandwich(neste Android-versjon) de nærmeste månedene.

Jeg ønsker den ihvertfall velkommen og gleder meg til å se andregenerasjons Androidnettbrett. Nå selges Asus Transformer for rundt 4500 kroner med tastatur og 500 kroner billigere uten. Det er omtrent der Apples iPad ligger i Norge, og den nye prisen på $499 er nøyaktig tilsvarende den amerikanske iPad-prisen. Så det er ikke sikkert vi trenger å forvente en 25% prisøkning på Transformer 2 her tillands.

Kan en andregenerasjons Androidtablet, som Asus Tranformer 2, lokke deg inn på nettbrettmarkedet? Eller kanskje få deg til å hoppe fra Apple til Google? Eller venter du til Windows 8-brettene kommer? Del gjerne dine tanker i kommentarfeltet! 

, , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon