Hotmail blir endelig bedre for mobile brukere, både på Android og iOS

04/10/2011

Apps, Mobil, Nettbrett, Nyheter

Microsoft og Hotmail har endelig bestemt seg for å ta, oss litt mer mobile, brukere av deres tjenester alvorlig. I dag kom Hotmail-appen til Android. Den finner du på Android Market(gratis). Den er ikke veldig innholdsrik dessverre. Det er riktig nok Push-støtte, så mail-junkies kan få fiksen sin. Men Push-støtte resulterer ofte i at du får brukt opp batteriet ennå raskere enn før. Det som er rarest med appen er at du får ikke lov til å sende vedlegg. I en dedikert mail-app i 2011, Microsoft?

Noen som har prøvd den på en Android-tablet? Del gjerne erfaringer i kommentarfeltet!

Uansett, flott at det kommer en app som de kan bygge videre på. Men jeg holder meg til Androids stock mail app inntil videre.

Gode nyheter er det også/derimot at Microsoft og Apple har fått snakket såpass sammen at det i iOS 5 kommer innebygd støtte for Hotmail i Mail-appen. Dermed finnes vil det finnes en valgmulighet for Hotmail sammen med MobileMe, Gmail, Exchange og de andre. Ja, man kunne velge Exchange eller «Annet» for å få Hotmail-e-posten ned på iEnheten sin tidligere, men for intuitivetens skyld så kommer det nå en Hotmail-logo i lista over e-post-tjenester. Fint!

, , , , , , ,
anti fatigue mats amazon