Store Google+ nyheter, videochat på mobilen og åpent for alle!

20/09/2011

Apps

Google+ Hangouts med videochat. Bilde:Google

I dag kunne vi lese på Googles offisielle blogg at siden de lanserte Google+ for 90 dager siden har de kommet med 100 forbedringer. Og forbedring nummer 100 er selvsagt…

…at nå er Google+ åpen for alle som har Google-konto. Og det kan jo alle skaffe seg. I tillegg har chatfunksjonen Hangout fått flere forbedringer som virkelig gjør tjenesten til en Skype-utfordrer.

Videochat på mobilen – for de heldige få 

Den viktigste nyheten er nok videochat for Androidmobiler som kjører Android 2.3 og oppover og har videokamera foran. Det er kanskje ikke så mange ennå, men det vil nok komme mer og mer fremover. Samtidig kan man dele skjermen med den/de man chatter med og det gis også en mulighet for å «skrible sammen» på Sketchpad. Videre implementeres Google Docs-støtte i Hangouts og nå vil man også ha muligheten til å navngi de forskjellige hangoutene.

Trykk for større versjon. Bilde: Google

Trykk for større versjon. Bilde: Google

Oppdateringene skal komme, verden over, i løpet av det neste døgnet. Så hvorfor svinger du ikke innom google.com/+ og henger deg på. Teknolicious på Google+ finner du på gplus.to/teknolicious. Vil du også ha en kjekk gplus.to-adresse til din profil så gjør du det slik!

Får dette deg til å vurdere å bruke Google + mer? 

Kilde: Googlebloggen

, , , , , ,
anti fatigue mats amazon